Ayak arctic sauna
Ayak Strandstoel

Om na uw saunagebruik heerlijk te kunnen uitrusten kunt u gebruik maken van onze ayak strandstoel. Tuinmeubelen zijn er in talloze soorten en maten, maar zelden is er zo veel aandacht besteed aan een meubel als aan onze Ayak strandstoel. Naast de praktische voordelen zoals zitcomfort en levensduur, heeft de Ayak strandstoel ook een hoge esthetische waarde. Het is een pronkstuk op uw terras of in uw tuin.

Exclusief en verantwoord
De Ayak strandstoel wordt in een kleine oplage geproduceerd. Door het hoge gehalte aan vakmanschap is massaproductie niet mogelijk. Hierdoor bent u verzekerd van een exclusief product met een ongekend hoge kwaliteit en schoonheid.

Wij gebruiken alleen de beste kwaliteit. Dat geldt voor ons houtwerk, rotan maar vanzelfsprekend ook voor de overige materialen. Op dit gebied zijn er werkelijk enorme kwaliteitsverschillen. Vergelijkt u daarom goed en u zult tot de conclusie komen dat wij de absolute top aanbieden. Het hout is afkomstig uit verantwoord beheerde hardhout- en teakplantages en is meerdere tientallen jaren te gebruiken. Daarom is in onze Ayak strandstoelen zeer hoogwaardig rotan verwerkt, dat ook een lange levensduur heeft en qua kleur een perfecte eenheid vormt met het hout. Het rotan vlechtwerk is van de beste kwaliteit en met de hand verwerkt. Ook aan de achterzijde is deze volledig doorgevlochten en aan de zijkanten vervlochten tot een prachtig zonnemotief.

Bescherming
Ter bescherming tegen allerlei weersinvloeden is het rotan met een speciale lijnolie behandeld. Aan de binnenzijde van het rotan is een pe-folie bevestigd om regen en wind tegen te gaan. Het geheel is afgewerkt met een hoogwaardig massief beslag. Het hout kan naar gelang uw persoonlijke smaak worden behandeld met een olie.

Kussens en stof
De 12 cm dikke kussens zijn vervaardigd van een hoogwaardige elastische schuimlaag, omkleed met een UV-bestendige, water-afstotende dralon stof in blokmotief, of een UV-bestendige markiezenstof. Aan de onderzijde van de zitkussens is een pe-folie bevestigd om optrekkend vocht tegen te gaan.

Comfort
De stoelen zijn standaard uitgerust met twee praktische uitklapbare tafeltjes en twee comfortabele hoofdkussens. De Värmland strandstoel is een “Vollieger” model, m.a.w. de stoel is tot een nader te bepalen schuine stand verstelbaar zonder verdere ondersteuning aan de achterzijde. Hierdoor kan een nagenoeg horizontale ligpositie worden verkregen. De voetenbankjes, uitgevoerd in dezelfde kwaliteit stof, zijn in twee standen verstelbaar. Onder de bank is een grote ot opberglade gecreëerd met een vooraanzicht van gevlochten rotan. Hierin kunnen de voetenbankjes, kussens, extra grote zijtafel en beschermhoes worden opgeborgen.

De Ayak strandstoel serie bestaat uit twee typen:

De Jumbo teak

De piccolo teak

Voor detailafbeeldingen klik hier

tussenruimte
GebruiksaanwijzingKlik hieronder voor een beknopte gebruiksaanwijzigng. Hierin staat hoe u optimaal gebruik maakt van uw Ayak sauna. download PDF