Ayak arctic sauna
Ayak Sauna

In deze gejaagde wereld waarin we leven is er natuurlijk niets heerlijker dan in je eigen tuin te beschikken over een sauna waarin je de stress en dagelijkse beslommeringen van je afkunt laten glijden.Bovendien is het met enige regelmaat gebruik maken van een sauna gewoon goed voor je gezondheid.De hoge temperatuur in de sauna zorgt er voor dat de huidporieen zich openen en we gaan zweten. Dit is een natuurlijke reactie van ons lichaam om door middel van verdamping af te koelen. De afvalstoffen die in het lichaam worden opgeslagen worden mede afgevoerd.Na afloop zult u zich als herboren voelen.

Vanuit de vormgeving van onze bekende ayak tobbe zijn wij tot het ontwerp gekomen van deze unieke buiten sauna.Door zijn conische vorm en het rieten dak is hij een sierraad in uw tuin. U zult verbaasd zijn over het ruimtelijk effect dat dezevorm van binnen oplevert. Het zit comfort is hierdoor ongeevenaard.

Wij werken uitsluitend met de beste houtsoorten Redcedar en Siberisch larix deze houtsoorten zijn extreem duurzaam en gaan tientallen jaren mee.Met name het Red Cedar geeft een van natureheerlijk rustgevende geur af.

De afmetingen varieren van 200 cm tot 250 cm(bodem doorsnede) Ook de hoogte kan varieeren van 200 tot 240 cm (binnenwerks) Naast de standaard indeling is er natuurlijk ook de mogelijkheid om het interieur naar uw eigen wensen in te delen.Ook kuntu kiezen voor hetwel of niet plaatsen van ramen in de door u aan te geven plaats en afmeting. De toegangsdeur kan zowel in glas (gebronced of helder) als inhouten uitvoering voorzien van een raam uitgevoerd worden.

Bij alle door ons geleverde sauna's bestaat er de mogelijkheid tot naspannen van de sauna.

Onze sauna's zijn leverbaarin houtgestookte en electrisch verwarmde versie's. Elk met zijn eigen sfeer en beleving.

De kachels worden qua vermogen aangepast aan de inhoud van de sauna zodat u altijd een passende warmte opbrengst heeft.De electrische kachels zijn zowel leverbaar in krachtstroom uitvoering als in de lichtnetversie.

 

Ayak tobbe
AYAK UITVOERINGEN De Ayak Sauna is in verschillende uitvoeringen en met diverse accessoires verkrijgbaar. De volgende uitvoeringen zijn leverbaar:

» Ayak Basic
» Ayak Classic
» Ayak Excellent