Ayak arctic sauna
Ayak Buitendouche

De Ayak buiten douche is de jongste loot aan de "Ayak" stam.

Hij past door zijn uitgekiende vormgeving perfect bij de saune hottub en dompelbad. Tesamen maken zij een oogstrelend geheel.

Maar het gaat natuurlijk niet alleen om het uiterlijk, minstens zo belangrijk is het praktische nut.

Om de waterkwaliteit voor langere tijd op niveau te houden is het verstandig, om voor men gebruik gaat maken van de hottub eerst een douche te nemen. Men kan hierdoor het gebruik van chloortabletten beperken.

Na het saunagebruik spreekt het doel van de Ayak buitendouche voor zich, immers bij een goed saunagebruik spreekt het vanzelf dat men na de opwarming afkoelt.

hier is het hele principe van saunagebruik op gebaseerd. Tevens wordt al het transparatie vocht afgespoelt waarna men verantwoord gebruik kan maken van koudwaterdompelbad of hottub.

De Ayak buitendouche wordt geleverd met grote douche kop (raindouche) of met een stortkop, ook is het mogelijk om de douche te voorzien van een voetenkraan. Het leiding werk is van de beste kwaliteit en de kranen kunnen in verschillende merken en stijlen worden uitgevoerd. Standaard wordt de douche uitgeleverd met een ronde hardhouten vlonder hier is de zuil waarin zich de leidingen bevinden aan bevestigd. Indien in uw tuinontwerp de voorkeur niet naar een houten vlonder uigaat kan men de zuil ook op andere manieren verankeren.

Zoals met al onze producten leveren wij de Ayak buitendouche zowel in Siberisch lariks als Red-Cedar.

Voor detailafbeeldingen klik hier

tussenruimte