Ayak arctic sauna
ayak-celebrities

Wij zijn er trots op dat in de relatief korte tijd dat de Ayak producten gemaakt worden de bijzondere kwaliteit en de volstrekt unieke vormgeving ook in bekend Nederland niet onopgemerkt is gebleven.

Mensen die gewend zijn op het hoogste niveau te acteren weten onze producten op waarde te schatten. Zo staan onze producten bij gerenommeerde hotels als "De Bloemenbeek" in de Lutte. "Hotel De Lutt" in de Lutte en "Hotel Paping" in Ommen. Deze bedrijven opereren in de top van hun bedrijfstak. Voor hen is het aanbieden van wellness activiteiten op hoog niveau een must geworden. Dat de Ayak producten in dit beleid hun plaats hebben gevonden zegt iets over het niveau van onze producten.

bloemenbeek

Maar ook mensen die dagelijks in de schijnwerpers staan en gewend zijn om onder continue druk en media aandacht te presteren en dit dus ook van hun omgeving verwachten, hebben inmiddel de Ayak producten opgemerkt.

In 2008 was Ayak sponsor van de Miss Overijssel verkiezing. Tijdens enkele fotoshoots met de kandidaatmissen in onze tobbe's raakte Kim Kötter, eigenaar van het modellenbureau "Models by" en zelf voormalig Miss zo gecharmeerd van de Ayak producten dat ook zij een tobbe aanschafte. Om even te ontsnappen aan de hectiek van alle dag neemt zij nu regelmatig een bad in haar eigen tobbe. Voordat zij echter thuis van haar tobbe gebruik kon maken werd deze eerst nog ingezet bij de openingsceremonie van de "World of wellness" van hotel "De Bloemenbeek" in de Lutte. Bij deze ceremonie namen de directeur dhr. Strikker van "De Bloemenbeek" en de uiteindelijke Miss Overijssel Maaike Heethaar gezamenlijk een bad in de tobbe waarbij de naam "World of wellness" werd gepresenteerd.

Vorig jaar met de Miss Overijssel verkiezingen hebben alle missen in de hottub gezeten met boer Frans, bekend van het programma 'Boer zoekt vrouw'. Ook presentatrice Kim Kötter heeft de Hottub uitgeprobeerd. En ze heeft er nu 1 in haar eigen tuin staan, waar ze samen met haar vriend Eddy enorm van geniet.

Tijdens een van onze fairbezoeken ontmoetten we Frederique v.d. Wal, topmodel en presentatrice. Zij was zo gecharmeerd van de tobbe en sauna die tijdens deze fair gepresenteerd stonden dat zij er van beide een voor haar liet maken. Deze producten werden naar de U.S.A. verscheept waar ze werden geplaatst bij haar villa in New York.

Deze ontmoeting resulteerde in een bezoek aan ons bedrijf, tijdens dit bezoek ontstond het idee om een samenwerking aan te gaan tussen Ayak en haar bedrijf "Frederique's choice". Frederique voert een aantal kwaliteitsprodukten op het gebied van bloemen, tuin en lifestyle. Al snel ontstond het idee dat elke klant bij aanschaf van een tobbe of sauna een door haar geselecteerde bos bloemen krijgt. Dit is niet zomaar een bosje bloemen, maar een boeket dat door haar team is geselecteerd en verpakt in een luxe cadeau verpakking. Het boeket wordt geleverd op water in een recyclebare bloemenvaas.

Natuurlijk zijn wij er trots op dat Ayak Frederique's Choice is geworden en hopen we dat we ook uw "choice" worden.

 


frederique-vander-wal

Frederique van der Wal

Het blijft een feest om buiten in de natuur met een lekker glaasje wijn , onder een mooie sterren hemel in de hottub te zitten bubbelen! Genieten!

Wilfried, hartelijk dank en succes met je prachtige collectie. Hopelijk zijn we volgend jaar aan een sauna toe!

groetjes,
Frederique

kim-in-ayak-sauna boer-frans-in-ayak-Hottubbloemen-frederiques-choice